Σχετικά με τη Nastazia Agency

Η Nastazia Agency (NastAg) είναι ένα διαδικτυακό καλλιτεχνικό+ πρακτορείο  ή επαγγελματιών δημοσιότητας. Χρησιμοποιούμε αυτούς τους όρους εναλλακτικά αντί για καλλιτεχνικό πρακτορείο γιατί μερικά επαγγέλματα δεν ανήκουν ξεκάθαρα στον καλλιτεχνικό χώρο (πχ παρουσιαστές/στριες, μοντέλα). Μελλοντικά θα υπάρχει μια μικρή προμήθεια επί της αμοιβής των επαγγελματιών δημοσιότητας, μόνο για τις δουλειές που εμείς θα κανονίζουμε. Το μεγαλύτερο μέρος των επαγγελματιών είναι άξιοι, ανερχόμενοι που απλά δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί είτε γιατί βρίσκονται στο ξεκίνημα τους ή για άλλους λόγους. Ως συνέπεια οι αμοιβές τους είναι πολύ πιο προσιτές. Όμως υπάρχουν και μερικά κάπως γνωστά ή πολύ γνωστά ονόματα. Αυτή την στιγμή ασχολούμαστε με δύο κατηγορίες επαγγελμάτων. Μελλοντικά μπορεί να προστεθούν κι άλλες. 

1)  Μοντέλα    Μοντέλα Fitness    Χορευτές         2)  Μουσικοί    Παρουσιαστές    Ηθοποιοί 

Εστιάζουμε κυρίως στην πρώτη κατηγορία. Τα μοντέλα Fitness είναι υποκατηγορία των μοντέλων. Από την δεύτερη κατηγορία μας ενδιαφέρει να αναπτύξουμε και άλλο τους μουσικούς ώστε να ανέβουν στην πρώτη κατηγορία. Η ενασχόληση μας με ηθοποιούς και παρουσιαστές είναι παράπλευρη καθώς αρκετοί επαγγελματίες έχουν κι αυτές τις ιδιότητες που για εμάς δεν αποτελούν την πρώτη. Μπορούμε όμως να βοηθήσουμε την καριέρα παρουσιαστών και ηθοποιών με διάφορους τρόπους.

 

Συμπληρωματική προβολή

Εκτός από την προβολή που έχουν οι επαγγελματίες σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπληρωματικά γίνεται προβολή σε άλλους τρεις ιστότοπους της GReACTIVTVRADIOPHOTOSΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, με video/audio, φωτογραφίες ή κείμενα. 

Κωδικός

 Καθώς δεν έχουμε αποκλειστική συνεργασία, για ευνόητους λόγους, αντί για ονοματεπώνυμο χρησιμοποιείται ένας τετραψήφιος κωδικός. Μπορεί να αναγραφεί ονοματεπώνυμο στην περίπτωση αποκλειστικής συνεργασίας ή μελλοντικά με κάποια χρέωση (και να περιλαμβάνει στοιχεία επικοινωνίας αν είναι επιθυμητό). 

Κρυφό προφίλ

Οι εναλλακτικές για τους καλλιτέχνες+ είναι δημόσιο ή κρυφό προφίλ. Για το δεύτερο χρειάζεται κωδικός. Δεν το προτείνουμε καθώς η προβολή είναι περιορισμένη μόνο στους ενδιαφερόμενους πελάτες. Όμως κάποιοι καλλιτέχνες+ το προτιμούν για διάφορους λόγους και υπάρχουν αρκετά κρυφά προφίλ. 

Συνταγή Επιτυχίας

Μια σχετική επιτυχία είναι δυνατή για κάθε επαγγελματία με ικανοποιητικά προσόντα. Έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία για να το καταφέρουμε. Η επιτυχία είναι συνάρτηση: 1) σωστής καθοδήγησης 2) προβολής και προώθησης. Αυτά έχουν κάποιο κόστος. Όλο ή μέρος του κόστους μπορεί να το καλυφθεί από: α) εμάς β) χρηματοδότες γ) επαγγελματίες δημοσιότητας. Στην περίπτωση που γίνει από εμάς ή δικούς μας χρηματοδότες, εξετάζουμε την απόδοση της επένδυσης.

Απλή σχέση

Σαν πρώτο βήμα, παρουσιάζουμε τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες δημοσιότητας  στον ιστότοπο μας. Όταν μια επιχείρηση ζητήσει έναν καλλιτέχνη - επαγγελματία δημοσιότητας, προτείνουμε πρόσωπα. Δεν υπάρχει κάποια χρέωση, δεν υπογράφουμε συμβόλαια, δεν ζητάμε αποκλειστικότητα. Στην απλή σχέση, δεν προβάλουμε ξεχωριστά τους επαγγελματίες δημοσιότητας αλλά συνολικά τη Nastazia Agency.

Ειδική Σχέση

Έχουμε αρκετή ευελιξία στον τρόπο που δουλεύουμε. Εάν διακρίνουμε ότι κάποιος επαγγελματίας δημοσιότητας είναι υποσχόμενος, μπορεί να συζητήσουμε για συμβόλαιο και αποκλειστική συνεργασία. Μια άλλη εναλλακτική είναι να αναλάβουμε το μάνατζμεντ με αμοιβή. Και εδώ υπάρχει ευελιξία στο τι θα προσφέρουμε και ποια θα είναι η αμοιβή. Ενδέχεται να βρούμε χορηγούς και χρηματοδότες. 

Περιήγηση

Στις σελίδες με τις κατηγορίες των επαγγελματιών (μοντέλα, μοντέλα fitness, χορευτές, μουσικοί), αν κάνετε κλικ σε μια φωτογραφία σας μεταφέρει στην σελίδα που είναι όλες οι φωτογραφίες της/ου. Αν γνωρίζετε τον τετραψήφιο κωδικό και θέλετε να πάτε απευθείας στην σελίδα της/ου επαγγελματία, τον εισάγετε στην αναζήτηση - search (άνω δεξιά στο μενού).

Photos - Audios - Videos 

Κάθε σελίδα έχει περίπου 20 - 25 φωτογραφίες και οι επιλογές είναι: 1 σελίδα, 1/2 σελίδας, 1/3 σελίδας, 1/4 σελίδας, 1/6 σελίδας, 1/8 σελίδας. Για τους μουσικούς υπάρχουν και audio που παρουσιάζονται μαζί με βίντεο στο TVRADIOΔεν απαιτούμε φωτογραφίες για να συμπεριλάβουμε τους επαγγελματίες στην λίστα μας. Είναι όμως αυτονόητο πως χωρίς τουλάχιστον κάποιες φωτογραφίες θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να βρούμε δουλειά στους επαγγελματίες γιατί σχεδόν όλοι οι πελάτες μας ζητούν. Συμπληρωματικά καλό είναι να υπάρχουν audio ή/και video για τα επαγγέλματα που χρειάζεται. 

Χαμηλές τιμές - Δωρεάν υπηρεσίες

Εάν δεν υπάρχουν photos, audios, videos σε ικανοποιητικό επίπεδο, μπορούμε να προσφέρουμε σε χαμηλές τιμές.  Σε κάποιες περιόδους, παρέχουμε για δικούς μας προωθητικούς σκοπούς, δωρεάν υπηρεσίες (φωτογραφίσεις, βιντεοσκοπήσεις, δημιουργία audio, συμβουλές καριέρας, βασική προβολή μέσω διαδικτύου). 

NastAg Beauty Contest

Η NastAg συνδιοργανώνει Διαγωνισμούς Ομορφιάς, μαζί με ανθρώπους που έχουν μεγάλη πείρα στον χώρο. Το σημαντικότερο για τις νικήτριες και τους νικητές είναι η προβολή και οι ευκαιρίες που θα δημιουργήσει. Παράλληλα θα έχουμε και δώρα. (Προετοιμάζεται).

NastAg Fashion Shows

Η NastAg συνδιοργανώνει επιδείξεις μόδας, μαζί με ανθρώπους που έχουν μεγάλη πείρα στον χώρο. Υπάρχει μεγάλο εύρος των συμμετεχόντων που κυμαίνεται από μικρά μαγαζιά μέχρι γνωστούς οίκους μόδας. Παράλληλα με τα μαγαζιά μπορούν να διαφημιστούν και χορηγοί. (Προετοιμάζεται).

Δικά μας Πρότζεκτ

Tους επαγγελματίες δημοσιότητας χρησιμοποιούμε και σε δικά μας πρότζεκτ: διαφημίσεις, επιδείξεις, φωτογραφίσεις, promotion events, εκδηλώσεις, ταινίες, συναυλίες κλπ. Όταν λέμε δικά μας project, εννοούμε όσα έχουμε οποιαδήποτε συμμετοχή, μεγάλη ή μικρή. 

error: Content is protected !!
Scroll to Top