About

About NastAg

Απλή Σχέση

Σαν πρώτο βήμα συμπεριλαμβάνουμε τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες δημοσιότητας  στη «λίστα» μας. Είναι λογισμικά προγράμματα πιο πολύπλοκα από μια απλή λίστα. Δεν υπάρχει κάποια χρέωση, δεν υπογράφουμε συμβόλαια, δεν ζητάμε αποκλειστικότητα. Όταν μια επιχείρηση ζητήσει έναν καλλιτέχνη - επαγγελματία δημοσιότητας, προτείνουμε πρόσωπα από τη λίστα μας. Στην απλή σχέση, δεν προβάλλουμε ξεχωριστά τους επαγγελματίες δημοσιότητας αλλά συνολικά τη Nastazia Agency. 

Συνταγή Επιτυχίας

Μια σχετική επιτυχία είναι δυνατή για κάθε επαγγελματία με ικανοποιητικά προσόντα. Έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία για να το καταφέρουμε. Η επιτυχία είναι συνάρτηση: 1) σωστής καθοδήγησης 2) προβολής και προώθησης. Αυτά έχουν κάποιο κόστος. Όλο ή μέρος του κόστους μπορεί να το καλυφθεί από: α) εμάς β) χρηματοδότες γ) επαγγελματίες δημοσιότητας. Στην περίπτωση που γίνει από εμάς ή δικούς μας χρηματοδότες, εξετάζουμε την απόδοση της επένδυσης.

Ειδική Σχέση

Έχουμε αρκετή ευελιξία στον τρόπο που δουλεύουμε. Εάν διακρίνουμε ότι κάποιος επαγγελματίας δημοσιότητας είναι υποσχόμενος, μπορεί να συζητήσουμε για συμβόλαιο και αποκλειστική συνεργασία. Μια άλλη εναλλακτική είναι να αναλάβουμε το μάνατζμεντ με αμοιβή. Και εδώ υπάρχει ευελιξία στο τι θα προσφέρουμε και ποια θα είναι η αμοιβή. Ενδέχεται να βρούμε χορηγούς και χρηματοδότες. 

Χρεώσεις

Επί του παρόντος δεν υφίσταται κάποια χρέωση για κανένα από τα δύο μέρη δηλαδή τους επαγγελματίες δημοσιότητας και τις εταιρείες που ζητούν τις υπηρεσίες τους. Μελλοντικά θα υπάρχει μια μικρή προμήθεια επί της αμοιβής των επαγγελματιών δημοσιότητας.

Photos - Audios - Videos 

Δεν απαιτούμε φωτογραφίες για να συμπεριλάβουμε τους επαγγελματίες στην λίστα μας. Είναι όμως αυτονόητο πως χωρίς τουλάχιστον κάποιες φωτογραφίες θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να βρούμε δουλειά στους επαγγελματίες γιατί σχεδόν όλοι οι πελάτες μας ζητούν. Συμπληρωματικά καλό είναι να υπάρχουν audio ή/και video.  Χρησιμοποιούμε αγγλικά στις ονομασίες γιατί συνεργαζόμαστε με το εξωτερικό. Κάθε σελίδα έχει περίπου 20 - 25 φωτογραφίες και οι επιλογές είναι: 1 σελίδα, 1/2 σελίδας, 1/3 σελίδας, 1/4 σελίδας, 1/6 σελίδας, 1/8 σελίδας. Για τις απόρρητες ισχύουν μόνο οι τρεις τελευταίες.

NastAg Fashion Shows

Η NastAg συνδιοργανώνει επιδείξεις μόδας, μαζί με ανθρώπους που έχουν μεγάλη πείρα στον χώρο. Υπάρχει μεγάλο εύρος των συμμετεχόντων που κυμαίνεται από μικρά μαγαζιά μέχρι γνωστούς οίκους μόδας. Παράλληλα με τα μαγαζιά μπορούν να διαφημιστούν και χορηγοί. Η επόμενη επίδειξη προετοιμάζεται ήδη. Μόλις γνωρίζουμε την ημερομηνία και τον χώρο θα τα ανακοινώσουμε

Επαγγέλματα

Στην παρούσα φάση εστιάζουμε κυρίως στα επαγγέλματα της πρώτης στήλης ( μοντέλα, χορευτές, μουσικοί, ηθοποιοί, παρουσιαστές) και με αυτά της δεύτερης (φωτο/βιντεογράφοι, κομμωτές, μακιγιέζ, στυλίστες) στο βαθμό που είναι απαραίτητα για να βοηθήσουν αυτά της πρώτης. Στον χώρο των ηθοποιών έχουμε μόνο κάποιες συγκεκριμένες δραστηριότητες. Στην τρίτη κατηγορία (συγγραφείς, σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, εικαστικοί, σχεδιαστές) σκοπεύουμε να επεκταθούμε μελλοντικά. Πάραυτα αν παρουσιαστεί κάποια περίπτωση δεν την απορρίπτουμε. 

Χαμηλές τιμές - Δωρεάν υπηρεσίες

Εάν δεν υπάρχουν photos, audios, videos σε ικανοποιητικό επίπεδο, μπορούμε να προσφέρουμε σε χαμηλές τιμές. Στο παρελθόν προσφέραμε για δικούς μας προωθητικούς σκοπούς, σε συγκεκριμένες περιόδους, δωρεάν υπηρεσίες  όπως φωτογραφίσεις, βιντεοσκοπήσεις, δημιουργία κομματιών audio, συμβουλές καριέρας, βασική προβολή μέσω διαδικτύου. Αυτές έχουν καταργηθεί από από 1/1/2020. 

Σύστημα Πόντων - Προμηθειών

Εφαρμόζουμε ένα σύστημα πόντων ανάλογο με του Δαίδαλου, ενός από τα Δίκτυα της GReACTIV.  Οι επαγγελματίες κερδίζουν πόντους αν φέρουν άλλους επαγγελματίες ή πελάτες. Προτεραιότητα έχουν αυτοί με τους περισσότερους πόντους. Στην περίπτωση των πελατών μπορεί εκτός από πόντους να κερδίζουν και προμήθεια. 

NastAg Beauty Contest

Η NastAg συνδιοργανώνει Διαγωνισμούς Ομορφιάς, μαζί με ανθρώπους που έχουν μεγάλη πείρα στον χώρο. Το σημαντικότερο για τις νικήτριες και τους νικητές είναι η προβολή και οι ευκαιρίες που θα δημιουργήσει. Παράλληλα θα έχουμε και δώρα. Δεν υπάρχει καμία χρέωση για τους συμμετέχοντες. Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε ωραία κορίτσια και αγόρια «της διπλανής πόρτας» και να έχουν μια ώθηση στην καριέρα τους στο χώρο του μόντελινγκ, της επικοινωνίας, της ενημέρωσης, των τεχνών. Προβολή θα έχουν όλες/οι οι συμμετέχουσες/οντες. Μεγαλύτερη προβολή θα έχουν όσοι πάρουν μέρος στον τελικό και ακόμη μεγαλύτερη οι τρεις νικήτριες/ες. Και μόνο η συμμετοχή έχει αξία. 

Δικά μας Πρότζεκτ

Tους επαγγελματίες δημοσιότητας χρησιμοποιούμε και σε δικά μας πρότζεκτ: διαφημίσεις, επιδείξεις, φωτογραφίσεις, promotion events, εκδηλώσεις, ταινίες, συναυλίες κλπ. Όταν λέμε δικά μας project, εννοούμε όσα έχουμε οποιαδήποτε συμμετοχή, μεγάλη ή μικρή. 

Απόρρητο - Δημόσιο

Οι επιλογές για τις σελίδες είναι: α) δημόσιες (φανερές)  β) απόρρητες (κρυφές). Οι απόρρητες χρειάζονται κωδικό. Οι επαγγελματίες έχουν πρόσβαση στην δική τους σελίδα. Προς το παρόν δίνουμε εδώ έναν κωδικό (G1234) που ανοίγει τις επιλογές της αρχικής σελίδας και των menus, σαν ανταμοιβή για όσους επισκέπτες διάβασαν μέχρι εδώ.  Μελλοντικά οι κωδικοί θα δίνονται επιλεκτικά κατόπιν επικοινωνίας. 

 Απαιτήσεις και Προσόντα

Χρησιμοποιούμε τον όρο επαγγελματίες δημοσιότητας αλλά αυτή η απασχόληση μπορεί να είναι μια δεύτερη δουλειά ή ένα συμπληρωματικό εισόδημα. Λίγοι κερδίζουν πολλά και πολλοί κερδίζουν λίγα. Όσοι κερδίζουν πολλά το κάνουν κύριο επάγγελμα. Το κληρονομικό χαρακτηριστικό όπως το ταλέντο ή την εμφάνιση μπορούμε να βελτιώσουμε με διάφορους τρόπους. Μια κάπως καλή εμφάνιση, βοηθάει σε αρκετά επαγγέλματα δημοσιότητας αλλά υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις. Εκτός από την εμφάνιση παίζουν ρόλο και άλλα χαρακτηριστικά που είναι διαφορετικά για το κάθε επάγγελμα. Τα προσόντα είναι σχετικά και εξαρτώνται από τις απαιτήσεις του κάθε πρότζεκτ. Διαφορετικές είναι οι απαιτήσεις σε μια low budget ταινία από ότι σε μια ακριβή παραγωγή. Παρομοίως άλλες είναι οι απαιτήσεις για μια επίδειξη σε ένα Club από ότι σε πασαρέλα. Για μοντέλα promotion ή εκδηλώσεων, οι απαιτήσεις όσον αφορά την εμφάνιση δεν είναι τόσο μεγάλες όπως στη περίπτωση των επιδείξεων μόδας. Spokesmodels για εταιρείες, οργανώσεις, οργανισμούς είναι συνήθως πιο κοντά εμφανισιακά στο μέσο άνθρωπο και κάτι ανάλογα συμβαίνει σε αρκετές διαφημίσεις. Σε μια διαφήμιση που απευθύνεται σε ηλικιωμένους, λογικό είναι να πρωταγωνιστούν ηλικιωμένοι. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να προτιμηθούν μοντέλα ή ηθοποιοί με παραπάνω κιλά. Κάθε πρότζεκτ έχει ιδιαίτερες και ξεχωριστές απαιτήσεις. Όλα αυτά θα τα εξηγήσουμε καλύτερα στους επαγγελματίες που θα συμπεριλάβουμε στη λίστα μας. Πολλά περισσότερα θα πούμε με όσους αποκτήσουμε ειδική σχέση. Αφήνουμε το ρόλο του κριτή και την επιλογή στους ενδιαφερόμενους για συνεργασία με επαγγελματίες δημοσιότητας ή το κοινό. Θέλουμε να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την τύχη τους. Έτσι απορρίπτουμε μόνο λίγες περιπτώσεις που είναι εμφανέστατο και πέρα από κάθε αμφιβολία ότι δεν έχουν τα απαιτούμενα προσόντα. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες, να προβάλουμε και να προωθήσουμε ανερχόμενους επαγγελματίες που για διάφορους λόγους δεν τους δόθηκε η ευκαιρία από τα άλλα κανάλια προβολής και προώθησης.